Слоутські педагоги - учасники семінарів

28.02.2014 17:49

У середу 26 лютого 2014 року на базі відділу освіти та Дунаєцького НВК проходили семінарські заняття для заступників директорів з виховної роботи та пракичних психологів. 

 В ході семінару-наради заступників директорів з виховної роботи, на якому були присутня ЛАРИСА МИКОЛАЇВНА ЛЕВЧЕНКО, були підведені підсумки виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів у першому півріччі 2013-2014 навчального року, визначені завдання подальшої діяльності. 
Окрему увагу було приділено питанню профілактики насильства в школах району. Своїм досвідом роботи педагоги змогли поділитись під час ділової гри.

Також у районному семінарі працівників психологічної служби «Психологічний супровід упровадження інноваційних технологій у навчально-виховному процесі»  брав активну участь практичний психолог Слоутського НВК ІГОР ІВАНОВИЧ КОЛОДОЧКА, зокрема в занятті з елементами тренінгу «Творчий педагог – новатор» та обговоренні підсумків семінару. 

Особливу цікавість викликали такі види творчої роботи з дітьми, як підготований учнями 9 класу відеоролик «Ми за здоровий спосіб життя!» та робота психологічного театру «Не контакт в «контакті»».