Слоутські вчителі серед кращих

04.10.2013 18:11

Традиційно в першу неділю жовтня вся Україна святкує День учителя. Однак основні урочистості проходять в переддень свята - у пятницю. Ще з ранку одинадцятикласники з квітами зустрічали педагогів Слоутського НВК у холі навчалшьного закладу.

Учні школи підготували також номери художньої самодіяльності в подарунок своїм вчителям. Також "винуватці свята" були нагороджені учнями спеціальнами медалями. На урочистостях директор зачитав святковий наказ. Також педагогів вітали Слоутський сільський голова Г.В.Прилуцька та голова батьківського комітету В.П.Левченко, яка вручила солодкий торт.

В цей день, пятницю 4 жовтня, в школі панувало самоврядування одинадцятикласників. Вони приміряли на себе ролі директора, завучів та вчителів - проводили уроки.

Після обіду педагоги Слоутського НВК взяли участь в урочистях, що проходили в Глухівськомсу районному Будинку культури. Спільними Грамотами Голови Глухівської райдержадміністрації та Глухівської райради були нагороджені два наших вчителі. Це Василь Павлович Козинець - вчитель фізики та Віктор Миколайович Шевченко - вчитель фізичної культури.

Також поздоровлення лунали під час святкового концерту.