Слоутський НВК - учасник проекту «Трансформація ринку в напрямі енергоефективного освітлення» від Програми розвитку ООН в Україні

26.01.2015 12:27
Наш навчальний заклад став учасником проекту «Трансформація ринку в напрямі енергоефективного освітлення» від Програми розвитку ООН в Україні. Це дасть можливість через проведення занять з енергоефективності освітлення у 1-11 класах школи, з використанням комплекту інформаційних матеріалів, а також методичних рекомендацій для учителів, не лише навчити дітей та їх сімї економити власний бюджет, але й покращити енергоефкективність самого НВК.
 
 
Організатором даного проекту виступили благодійна організація «Вчителі за демократію і партнерство". Завдяки їй вчитель основ здоровя та класні керівники безкоштовно отримали посібник «Методичні рекомендації для вчителів щодо проведення занять з питань енергоефективного освітлення у початковій, основній та старшій школі». Даний посібник використовується слоутськими педагогами для проведення тематичних виховних  годин в окремих класах, iнтегрованих уроків або використання пiд час викладання окремих предметiв (зокрема, географiї, фiзики, економiки, трудового навчання, природознавства). 
 
Такі уроки i виховнi години також будуть об'єднанi у тематичний тиждень енергоефективного освітлення, присвячений екологiчнiй роботi. Він пройде з 9 по 13 лютого 2015 р. Крім активної просвітницької роботи школярі переглянуть спеціальні ролики, мультиплікаційні фільми та виставки, а також візмуть участь у тренінгах з енергоефективності. 
 
Окрім того, учні 1-11 класів безкоштовно отримали також додаткові матеріали з енергоефекивного освітлення: наклейки, магніти, диск з мультфільмами тощо.
 
Для того щоб взяти участь у проекті і отримати безкоштовні матеріали, навчальним закладам необхiдно до З1 сiчня 2015 року подати заявку на участь за адресою algb@yandex.ua, яка мiстила б таку iнформацiю: адреса та назва школи, телефон вiдповiдальної особи, кiлькiсть учнiв молодшої школи (1–4 класи), середньої школи (5–9 класи), старшої школи (7–11класи).
До 28 лютого 2015 року школи мають надіслати звіт про проведення уроків на адресу algb@yandex.ua або за необхiдностi на поштову адресу проектy: Проект ПРООН «Трансформація ринку в напрямі енергоефективного освітлення», вул. Митрополита Василя Липкiвського, 35, к. 201–203, м.Киiв, 03035.