Солодкі та радісні свята в оновленій школі

30.12.2016 17:31

У четвер 29 грудня 2016 року у Слоутському НВК почалось святкування Нового 2017 року.

Спочатку відзначили найбільше свято року наймолодші – вихованці ДНЗ «Волошка». Вся заходи проходили в оновленому актовому залі НВК, який разом із коридорами І поверху були капітально відремонтовані в жоітні – грудні 2016 року.

Дошкільнята співали, розповідали вірші і водили хороводи. Вихователі і помічники вихователів перевтілились у сучасних казкових героїв дуже порадували маленьких дітей.

Наступного дня для учнів школи виступали казкові герої в яких перевтілились артисти народного театру "Пілігрім" Глухівського районного Будинку культури. Діти водили хороводи, брали участь в конкурсах та веселились до душі. А потім показували власні номери художньої самодіяльності.

Всі школярі та вихованці ДНЗ "Волошка" Слоутського НВК отримали солодкі подарунки від ТОВ "АФ ім. Чапаєва"  ТОВ «Росток-Холдинг» (директор Шутко Галина Петрівна).

Також багато учнів отримали солодощі, які були придбані за кошти Слоутського НВК.  

Крім того всі класи, що брали участь в конкурсі на кращий новорічний кабінет а також в конкурсі на кращі новорічні костюми також були нагороджені солодощами (тортами)

від приватного підприємства "Левченко" (Віктор Якович, Олександр Якович та Володимир Якович Левченки)

Значну допомогу у святкуванні Новорічних свят у НВК також надало Слоутське лісництво (лісничий Ховренко Анатолій Іванович), а також цілий ряд приватних підприємців села Слоут:

Кривонос Олександр Андрійович та Кривонос Юлія Олександрівна,

Сачко Олена Олександрівна,

Нестеренко Віталій Анатолійович,

Кошева Тетяна Вікторівна,

Мисік Микола Олександрович,

Радченко Олена Федорівна,

Веретьонник Ольга Василівна,

Набойченко Світлана Миколаївна,

Фесенко Надія Михайлівна

А також підприємець із Шостки, що має магазин в Слоуті (по вул. Шкільній).

Тож кожен, хто брав участь у конкурсах отримував конфети. Не залишились без солодких подарунків і відмінники НВК та призери олімпіад. Крім того солодкі призи отримали практично всі учні, що були визначені кращими в тій чи іншій номінації. 

 

Більше ФОТО за посиланням: vk.com/album-57555412_239603062