Святий Миколай завітав до слоутської малечі

18.12.2015 18:56

Напередодні великого свята Миколи Зимового, напевно, всі діти і навіть деякі дорослі чекають якогось дива у вигляді подарунків чи призів.

Але для цього треба привітати цього святого. Вихованці старшої групи ДНЗ «Волошка» разом з вихователем Ольгою Нахабич та музичним керівником Сергієм Довгополим підготували спеціальну програму до дня Святого Миколая і представили її на розсуд вихованців молодшої групи ДНЗ та учнів 1-4 класів Слоутського НВК.

А за це їх відзначила великою купою подарунків, іграшок та розвивальних ігор депутат обласної ради Надія Вайло. Як раз напередодні свята Надія Олексіївна здійснила цю добру справу за що їй висловили вдячність і слоутські діти та їх батьки, а також адміністрація та педагогічний колектив Слоутського НВК.

Також в цей день з новою програмою виступили вихованці фольклорного гуртка, що працює при НВК під керівництвом Оксани Лихошапки. Учні 2, 4-7 і 9 класів показали виставу «У дитинства край йде Святий Миколай».

Корім того, учні молодших класів побували на святі, що підготували їм аматори та працівники Слоутського сільського Будинку культури.

Більше ФОТО vk.com/album-57555412_225199118