Святкування Нового року в НВК

26.12.2015 11:12
У пятницю 25 грудня 2015 року в останній навчальний день І семестру 2015/2016 навчального року у Слоутському НВК почалось святкування Нового 2016 року.
Спочатку відзначили найбільше свято року наймолодші - учні 1-5 класів. До школи завітали казкові герої (Дід Мороз і Снігуронька, Король, Несміяна, а також Пеппі Довга Панчоха) - артисти народного театру "Пілігрім" Глухівського районного Будинку культури. Діти водили хороводи, брали участь в конкурсах та веселились до душі. А потім показували власні номери художньої самодіяльності.
 
Ввечері 27 грудня для старших учнів - 6-11 класів було проведено новорічний бал-дискотеку. Організували її учні школи разом з відомою глухівською ведучою Анною Аносовою (Трофименко). Кожен клас підготував новорічні номери (танці, гумористичні сценки та пісні). Журі з випускників НВК визначали кращих з найкращих в різних номінаціях. 
 
А у понеділок 28 грудня 2015 року артисти народного театру "Пілігрім" Глухівського районного Будинку культури виступали для наймолодших - вихованців двох груп ДНЗ "Волошка". 
 
Кожен школяр  Слоутського НВК отримав солодкі подарунки: учні 1-4 класів та вихованці ДНЗ "Волошка" - державні, а старші (з 5 по 11 класи) - 
від ТОВ "АФ ім. Чапаєва" (директор Шутко Галина Петрівна).
 
Крім того всі класи, що брали участь в конкурсі на кращий новорічний кабінет також були нагороджені солодощами (тортами) 
від приватного підприємства "Левченко" (Віктор Якович, Олександр Якович та Володимир Якович Левченки) 
а також від підприємців Шутко Тетяни Миколаївни та Шутка Миколи Володимировича.
Значну допомогу у святкуванні Новорічних ранків та дискотеки також надали цілий ряд спонсорів (приватних підприємців) села Слоут: 
Нестеренко Віталій Анатолійович, 
Сачко Олена Олександрівна, 
Примаков Ігор Володимирович,
Кошева Тетяна Вікторівна, 
Кривонос Олександр Андрійович, 
Мисік Микола Олександрович, 
Радченко ОЛена Федорівна 
Веретьонник Ольга Василівна,
Жук Сергій Петрович, 
Набойченко Світлана Миколаївна, 
Коротченко Олексій Васильович.
 
Крім того, солодощі, гірлянди та прикраси для ялинки підготувала учням і Слоутська сільська рада (в.о. старости Людмила Володимирівна Горобченко).  
 
Тож солодощів вистачило і на відзначення кращих у конкурсі "Новорічних стіннівок". Також кожен, хто брав участь у конкурсах отримував конфети. Не залишились без солодких подарунків і відмінники НВК та призери олімпіад. Крім того солодкі призи отримали практично всі учні, що були визначені кращими в тій чи іншій номінації. 
 
Найактивнішим класом було визначено учнів 9 класу. Вони отримали портфель конфет, як і величезну кількість солодощів решта учнів, але головне гарний новорічний настрій! 
 
Більше ФОТО vk.com/album-57555412_225574380