Свято Останнього дзвоника - 2016

27.05.2016 15:43

У пятницю 27 травня 2016 року на площі біля приміщеня школи відбулось свято ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА. 

Випускників 11, 9 та 4 класів, учителів і вихователів, учнів школи та вихованців ДНЗ "Волошка"  зі святом вітали директор Слоутського НВК Гриценко Андрій Петрович, завідуюча сектором департаменту освіти і науки  Сумської обласної державної адміністрації Трипольська Тетяна Геннадіївна, начальник відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільскої ради Коломін Сергій Анатолійович, виконуюча обов’язки старости села Слоута Горобченко Людмила Володимирівна. 

Директор НВК у своєму виступі підвів підсумки 2015-2016 навчального року. Учні нашої школи традиційно беруть активну участь у районних та обласних предметних олімпіадах, конкурсах малої академії наук. Дозвольте назвати призерів та переможців цих конкурсів, це одні з кращих учнів нашої школи Гриценко Вадим Андрійович (9 кл.) – виборов сім призових місць на ІІ (районному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад: ІІ місця – з історії, правознавства та економіки, а також ІІІ місця – з фізики, хімії, географії та інформатики.

Восьмикласниця Стеценко Анастасія Олександрівна – має ІІ місце на олімпіаді з української мови та літератури та ІІІ – з біології   

Таран Карина Віталіївна посіла ІІІ місця з математики та української мови.

Наймолодший учасник олімпіади Гриценко Віталій Андрійович  зайняв ІІІ місце з математики.

Багато успіхів також і в мистецьких конкурсах та спортивних змаганнях.

На районному фестивалі-конкурсі «Таланти твої, Глухівщино!»

Переможцями стали тріо (молодша група) у складі Аліна Довгопола, Максим Науменко та Яна Кнуренко;

А також два хореографічних колективи (молодша група) «Крапелька» та старша - «Селяночка».

Крім того, ІІ місце зайняв вокальний ансамбль (молодша група «Дзвінке джерело»)

А також Дует (молодша група) у складі  Максима Науменко та Яни Кнуренко.

В легкоатлетичному кросі Маринченко Дмитро Романович виборов ІІІ місце. Також призові місця посіли шкільні волейболісти: дівчата – ІІ, а хлопці – ІІІ місця.

Успішно працюють в НВК футбольна та волейбольна секції. І місця – в районних турнірах «Канікули» в с. Полошки  та «Золота осінь»  

В обласному турнірі з футзалу м. Новгород –Сіверський на приз В.Хлуса, гравця Київського «Динамо» юні футболісти зайняли ІІІ місце.

Плідно працювали цей рік і педагоги. Трьох призерів районних змагань підготували Віктор Миколайович Шевченко, Сергій Олександрович Довгополий та Олександр Якович Левченко. По два призери – Оксана Володимирівна Мовчан, Світлана Григорівна Нестеренко, Олена Олександрівна Гриценко, Юлія Вікторівна Сачко, Андрій Петрович Гриценко. Також мають учнів-призерів Галина Миколаївна Костюченко, Ірина Олександрівна Тюльпа, Альона Олеександрівна Алекса, Тамара Іванівна Непомняща та інші.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту нагородив Грамотами вчителів Нестеренко Світлану Григорівну та Мовчан Оксану Володимирівну. Він відзначив, що у конкурсі «Учитель року» стали призерами Гриценко Андрій Петрович (область), Лазаренко Віталіна Григорівна (район) та «Класний керівник» - Лихошапка Оксана Петрівна.

Вже стало доброю традицією вручення номінацій трьом кращим учням НВК. Вже більше 10 років колишній директор, а нині підприємець Левченко Віктор Якович вручає нагороду «Найрозумніший учень НВК». На цей раз бухгалетр ПП Левченко Валентина Петрівна Левченкео вручила нагороду - символ мудрості Сову учню 9 класу Гриценку Вадиму. 

Також від імені Галини Петрівни Шутко – директора ТОВ «АФ ім.. Чапаєва» ТОВ «Росток Холдинг» вже декілька років вручається нагорода «Досягнення року».Цьогоріч її удостоїдлась відмінниця навчання Лежавська Альна - з 5 класу. 

Від імені педагогічного, учнівського і батьківського колективів Слоутського НВК директор вручив акож традиційну нагороду «Прем’єра року». В 2015-2016 н.р. - - це майже чотири десятки учнів – вихованці гуртків. 

 

Більше ФОТО vk.com/album-57555412_232019709