Свято "ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА" та Випускний-2014

31.05.2014 15:21

У пятницю 30 травня 2014 р., як і в більшості загальноосвітніх навчальних закладах України, в нашому Слоутському НВК було проведено урочисту лінійку, присвячену закінченню 2013/2014 навчального року.

На свято зібрались усі учні школи та вихованці ДНЗ "Волошка". На лінійку також завітали гості Слоутський сільський голова Г.В.Прилуцька та директорТОВ " АФ ім. Чапаєва" Г.П.Шутко, а також юрист відділу освіти Глухівської РДА Т.О.Овсієнко.

Директор НВК М.В.Шутко розповів про підсумки навчального року. Разом із заступником А.П.Гриценком вони вручили більше 150 грамот учням, що вибороли призові місця на олімпіадах, конкурсах, конференціях та МАН. Також школярі отримали сертифікати про участь у предметинх конкурсах "Соняшник", "Кенгуру" та "Левеня" .

Представник районної влади Т.О.Овсієнко вручила грамоти вчителям НВК А.П.Гриценко, В.М.Шевченку та В.П.Козинцю. 

По добрій традиції підприємець та колишній директор Слоутської школи В.Я.Левченко вручив приз "Найрозумнішому учню". Вже в ретє цей приз завоював десятикласник Владислав Осокін.

В 2014 р. також було започатковано ще одну нагороду "Рекорд Слоутського НВК". Її виборола восьмикласниця Наталія Маринченко, яка виборола ІІІ місце у всеукраїнському етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка.

Директор ТОВ "АФ ім. Чапаєва" вручила  здібній учениці цінний приз.

Однак головними учасниками свята, безперечно, стали випускники. 12 учнів закінчили рідну школу у 2014 році (класний керівнк О.В.Мовчан). Вони сказали на адресу вчителів та працівників школи теплі слова, подарували пісню та танець. І наостанок пройшли коло пошани із дзвоником, який тисячі раз кликав їх на уроки. 

Побажали легкого старту у дорослому житті випускникам перша вчителька Т.С.Непомняща та батько випускника В.Рухляда.

По закінченню свята колона школярів на чолі з прапороносцем і випускниками пройшла центром села. Діти і вчителі поклали живі квіти до Меморіалу зашиблих односельців.

У суботу 31 травня у стінах Слоутського БК в урочистій обстановці відбувся також ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР.