Свято захисту дітей пройшло на славу

01.06.2016 17:15

У середу 1 червня 2016 року  в Слоутському НВК   було проведено « Свято дитинства», котре збіглося з відкриттям дитячих таборів та було присвячене  Дню  захисту дітей.  

На святі  був присутній і  виступив  начальник відділу освіти, молоді та спорту Коломін  Сергій Анатолійович, який поздоровив дітей зі святом. Директор Слоутського НВК Андрій Петрович Гриценко також привітав зі святом та представив призи на нагороди, які були потім вручені учасникам свята. 

Програма свята була дуже змістовною: діти різних вікових категорій, починаючи від дитячого садка і закінчуючи випускниками  підготували вірші, танці, пісні. Особливо сподобались  хореографічні виступи ансамблів «Крапелька» та «Асорті». Новими, особливо цікавими для дітей та і дорослих, були сучасні види дозвілля  як  танцювальні доріжки, флеш-моб зарядка та різні види квестів. 

На завершення  пройшов конкурс  малюнків на асфальті «Ми – за мир!», переможці отримали солодкі призи. 

Крім того, пройшов футбольний турнір «Шкіряний м’яч – 2016» на честь свята День захисту дітей. В ньому взяли  участь шість шкільних команд зі Слоута, Берези,  Обложок, Шевченкового Березівської сільської ради, а також Новгород-Сіверська Чернігівської області та селища Воронізька Шосткинського району. Вік гравців - 2004 року народження і молодші. 

В ході змагань, що тривали в двох групах в маьчі за третє місце зустрілись команди із Шевченкове та Воронізької. Сильнішими виявились команди з Шосткинського району. 

У фіналі справжні футбольні баталії розгорілись між господарями змагань - спортсменами Слоутського НВК та міста Новгород-Сіверська. У першому таймі два голи забили слоутчани, а в другому обмінялись голами. Тож Кубок переможця виграли юні футболісти із Слоута. 

В кожній команді було визначено найкращого гравця з врученням грамот відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради. Команди, що зайняли перші три місця булит нагороджені Грамотами, а гравці - відповідними медалями. 

Більше ФОТО vk.com/album-57555412_232181794