Тиждень енергоефективного освітлення стартував

09.02.2015 11:16

У Слоутському НВК, що є учасником проекту «Трансформація ринку в напрямі енергоефективного освітлення» від Програми розвитку ООН в Україні у понеділок 9 лютого 2015 року стартував Тиждень енергоефекивного освітлення.

До перших заходів, що почались у НВК ще на початку лютого цього тижня додадуться виховні години, "круглі столи", інтерактивні дебати, конференції та перегляд відповідних мультфільмів та відеофільмів з теми ефективності енергоосвітлення у приміщенні НВК.

Крім цих заходів, питання необхідності заміни звичайних ламп розжарювання новими енергоефективними світлодіодними та люмінісцентними, також обгворюватиметься на уроках основ здоровя в 1-9 класах, фізики - в 7-11 класах, економіки та куології в 11 класі. 

Першими відкрили Тиждень енергоефективності у Слоутському НВК у понеділок 9 лютого учні 8-9 класів.  Між учнями названих класів відбулися дебати щодо ефекивності використання сучасних енергозберігаючих ламп. Керували обговоренням класні керівники Худан Максим Юрійович та Шевченко Віктор Миколайович - вчителі математики та фізкультури. В ході обговорення математична складова ефективності використання дорогих люмінісцентних та світлодіодних ламп перемогла. Адже вони більш економні і працюють довше.