Тиждень математики та фізики у Слоутському НВК

16.02.2016 18:15

У лютому в нашому НВК  традиційно проходить тиждень математики та фізики.

Мета цього заходу – зацікавити учнів точними науками, показати їх велич, красу, можливості, практичну спрямованість. Також ознайомити дітей з маловідомими математичними фактами і фізичними явищами, біографічними даними вчених математиків та фізиків.

Протягом тижня було проведено ряд цікавих заходів: конкурси на кращу математичну та фізичну стіннівку; години цікавої математики, математичні ігри та математичні фокуси для учнів 5-11 класів «Математика у сірниковій коробці», які розвивають логічне мислення , ерудованість, кмітливість. Для учнів 5-11 класів у кабінеті математики  було організовано виставку кращих зошитів   учнів 5-6 класів. У новому випуску математичної газети «Вектор» для учнів було запропоновано математичні головоломки, задачі-жарти.

Підсумком тижня математики та фізики стала  гра «Найрозумніший» проведена у вівторок 16 лютого. В грі учні у складі двох команд змагалися за звання «Найрозумніші математики та фізики школи». Команди пройшли відбірковий тур та показали свої знання з математики і фізики у різних категоріях. Були визначені переможці. Це команда «Конус», де капітаном була Трофименко Дарина,  учениця 7-го класу. Але солодкими призами були нагороджені обидві команди: «Конус» і «Піраміда». Також було визначено найкращі математичні стінгазети. Це були стіннівки учнів 5-го та 7-го класів. Вони теж отримали солодкі призи. Завершився тиждень гарним піднесеним настроєм і позитивними емоціями учнів і вчителів!

 

Більше ФОТО за посиланням : vk.com/sloytnvk?w=wall-57555412_7698&z=photo-57555412_402432257%2Fwall-57555412_7698