У Слоуті семінар вихователів ДНЗ

28.02.2014 15:40

У пятницю 28 лютого 2014 року у приміщенні Слоутського НВК було проведено семінар вихователів дошкільних навчальних закладів Глухівського району.

Педагоги оглянули кабінети початкової ланки та ДНЗ "Волошка". Також майстер-клас з досвіду роботи перед гостями провела керівик гурткової роботи Слоутського НВК СВІТЛАНА ДМИТРІВНА ЩЕРБАКОВА.

До уваги гостей було представлено два заняття з вихованцями дитсадка. Вихователі НАТАЛІЯ ВАСИЛІВНА ЯВОДЧАК та ОЛЬГА ВАСИЛІВНА НАХАБИЧ провели заняття у старшій групі ДНЗ "Екскурсія до лісу". Діти грали в рольові ігри, проводили досліди, розповідали вірші.

Також було проведено заняття і в молодшій групі (вихователь ОЛЕНА АНАТОЛІЇВНА ЛЯШКО) "Лісова школа". На ньому маленькі діти познайомились із казковими істотами та в рамках теми  семінару "Основи  безпеки життєдіяльності дітей дошкільного віку" довідались по поводження дітей у лісі та недопущення пожеж. 

Музичні номери організувала та супроводжувала музичний керівник ДНЗ "Волошка" ОЛЕНА ІВАНІВНА ДОРОЖКО.

Теоретична частина семінарського заняття проходила у методичому кабінеті НВК. Вихователі обговорили віждвідані заняття та за круглим столом обговорили питання безпеки життєдіяльності дітей дошкільного віку.

Керувала семінаром методист з питань ДНЗ району методичного кабінету відділу освіти Глухівської РДА ЛІАНА ВІКТОРІВНА КОСТЕНКО. Заступник директора з НВР Слоутського НВК АНДРІЙ ПЕТРОВИЧ ГРИЦЕНКО також ознайомив присутніх з роботою сайту НВК.