У Слоутському НВК - новий Президент

02.09.2014 16:07

Традиційно на початку кожного навчального року в кожному навчальному закладі обираються органи учнівського самоврядування. 

Не став відмінним від цього і нинішній рік. В звязку з тим, що випукниця 9-го класу Анна Берегова продовжила навчання у ВНЗ довелось обирати нового Президента учнівського самоврядування. До цього Аня обіймала цю посаду два роки. В історії Слоутського НВК вона була третім Президентом. Нагадаємо, до цього керували учнівським самоврядуванням відмінниці навчання Горобченко Аліна та Прилуцька Ірина.

Нині ж на засіданні представників учнівського самоврядування під керівництвом заступника директора з виховної роботи Лариси Миколаївни Левченко у вівторок 2 вересня 2014 р.  відбулись відкриті вибори нового Президента.

Усі представники учнівського самоврядування  одноголосно підтримали кандидатуру девятикласниці Маринченко Наталії.

Наташа з 2006 року навчається у Слоутському НВК. Вона постійно має навчальні досягнення виского рівня, тобто "відмінниця". Крім того, вона постійний учасник та призер районного та обласного етапів Всеукраїнських предметних олімпіад. А в 2014 році стали призером всеукраїнського етапу Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Тараса Шевченка. Також Н.Маринченко активна учасниця художньої самодільності та спортивного життя школи. Вона чемпіон Глухівського району з волейболу.