Участь у фестивалі "Здоровий спосіб життя"

20.02.2014 12:55

У середу 19 лютого 2014 р. у малому залі КЗ "Глухівський районий Будинок культури" проходив районний етап Всеукраїнського конкурсу-фестивалю  «Молодь обирає здоров'я».

Команда нашого НВК була сформована з учнів 8-11 класів - Багута Дмитро, Рухляда Олег, Ніколаєнко Дмитро, Берегова Анна, Маринченко Наталія, Дешко Анастасія та Радченко Юлія

 Керівник команди - вчитель охорони здоровя Олексій Миколайович Абрамчук; музичний керівник - Олена Іванівна Дорожко.

На жаль, виступи команд з інших навчальних закладів Глухівського району (Баницького НВК, Перемозького НВК, Березівського НВК та Червонянської ЗОШ) за рішенням журі були кращими. Від так, призове місце команді Слоутського НВК завоювати не вдалось. Всього вязли участь у конкурсі 12 команд із шкіл району.

В конкурсі плакатів ІІ місце виборола робота учениці 9-го класу Анни Берегової. 

Та все ж ніші учні та їх керівник молодці. Адже фестиваль покликаний пропагувати здоровий спосіб життя, дбайливе ставлення до свого здоров'я, профілактика шкідливих звичок, розповсюдження елементарних знань з гігієни, попередження важких захворювань.

Вчити дітей цінувати життя. Більше уваги звертати на те, що позитивно впливає на самопочуття: спорт, режим, вітаміни, правила техніки безпеки, позитивні емоції, цікаві захоплення, подорожі, раціональне харчування, загартовування, вміння вчасно надати медичну допомогу.
Розвивати творчі здібності, згуртовувати учнів, створювати умови для дружнього спілкування, виявлення талантів, стимулювати впевненість у собі і ініціативність.