В НВК почався Тиждень до 70-річчя Перемоги над нацизмом у Європі

05.05.2015 17:35

8 та 9 травня 2015 року 

відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Європі

У вівторок 5 травня в НВК почався Тиждень "Салют, Перемого!" на честь 70 річниці Перемоги над нацизмом у Європі. 

Він відкрився класними годинами на які учні запросили учасника АТО Ігоря Васильовича Стасюка, який зараз перебуває вдома у відпустці та слоутчанку, що має статус "дитина війни" Тетяну Федорівну Багуту. 

Міністерство освіти і науки України рекомендує 8 травня 2015 року у всіх навчальних закладах провести заходи з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Європі.

 

Методичні рекомендації щодо використання символу червоного маку, розроблені Українським інститутом національної пам’яті, розміщені за покликанням: www.memory.gov.ua/news/metodichni-materiali-ukrainskogo-institutu-natsionalnoi-pam-yati-do-70-i-richnitsi-vignannya-na.

8 травня у всіх навчальних закладах країни доручаємо провести урочисті лінійки "1939 – 1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!" із вшанування пам'яті загиблих воїнів Другої світової війни, учасників АТО хвилиною мовчання. Лінійки пам’яті доцільно провести або на загальношкільній лінійці, або на початку  першого уроку в кожному класі, запросивши ветеранів Другої світової війни, учасників АТО, представників громадських організацій, творчих спілок.

Детальніше тут: https://gritsenko-andrij-petrovich.webnode.com.ua/news/a8-travnya-den-pamyati-i-primirennya-a-9-den-peremogi-nad-natsizmom-v-jevropi/


Детальніше тут: https://gritsenko-andrij-petrovich.webnode.com.ua/