В Слоуті навчається найкраща фізкультурниця області

28.01.2014 12:31

Успішно завершився ІІІ (обласний) етап з фізичної культури для учениці 11-го класу Слоутського НВК Радченко Юлії.

Вона перемогла на ІІ (районному) етапі Всеукраїнської олімпіади з фізкультури – зайнявши І місце і, практично повторила, цей результат на рівні області. Серед 26 одинадцятикласниць Сумщини вона посіла ІІ місце. Краще виступила лише учениця Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 23.

В розрізі модулів олімпіади початок в суботу 25 січня був не за нашою ученицею. В тестових завданнях вона посіла лише 23 місце з 26-те. Однак в наступні дні (26-27 січня) практичні завдання Юлія виконала набагато краще: І місце з туризму, ІІІ – з легкої атлетики, четверте – з гандболу. В змаганнях з волейболу та баскетболу слоутська учениця була шостою, а з гімнастики – дванадцятою.

Підготував призера обласної олімпіади учитель фізичної культури Слоутського НВК вищої категорії В.М.Шевченко. Віктор Миколайович (випускник Глухівського та Сумського педагогічних університетів) працює в нашому навчальному закладі з 2002 року. Постійно вдосконалює свою роботу з обдарованими та здібними дітьми. Команда Слоутського НВК кожного року посідає призові місця в районній спартакіаді, неодноразово виходила на перше місце. Багато учнів стають призерами районного та обласного рівнів.

В 2012 р. він і сам був призером обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» в номінації «Фізична культура». 

Разом з Радченко Юлією ІІ місце також розділили учениці Червонянської ЗОШ І-ІІІ ст. Сумського району та Тростянецької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 5. Дев’ять третіх місць розділили між собою школярки з міст Глухова, Шостки, Білопілля, селища Свеси, Ямпільського району, сіл Ображіївки Шосткинського та Угруватого Краснопільського районів, м. Лебедина та с. Бугруватого Охтирського району.