Василь Павлович - учасник обласного семінару-практикуму

19.09.2014 20:54

У середу 17 вересня 2014 року вчитель фізик та астрономії НВК Василь Павлович КОЗИНЕЦЬ взяв участь в обласному семінарі-практикумі для вчителів астрономії за темою «Формування предметних компетентностей учнів на уроках астрономії», що проходив на базі Косівщинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сумської районної ради.  

На заході були присутні представники Білопільського, Буринського, Глухівського, Конотопського, Краснопільського, Липоводолинського, Лебединського, Недригайлівського, Сумського, Тростянецького районів та міст Суми, Конотоп, Лебедин у загальній кількості 17 осіб.

У рамках роботи семінару методист фізики та астрономії Сумського ОІППО Карпуша В.М. здійснила узагальнення теоретичних досліджень щодо формування предметних компетентностей учнів, зокрема, астрономічних. Психологічний аспект формування компетентностей висвітлила Божко О.П., методист методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту Сумської районної адміністрації, яка відповідає за психологічну службу району.

У семінарі взяв участь Анохін Є.В. – викладач кафедри психології Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка, який ознайомив присутніх з можливостями розвитку інтелекту учнів у позашкільних формах вивчення астрономії.

За результатами роботи семінару учасники отримали рекомендації, матеріали методичного та практичного спрямування на друкованих та електронних носіях.