Виграли турнір "Золота осінь"

12.10.2017 10:01

У середу, 11 жовтня, на стадіоні с. Слоут відбувся традиційний турнір з міні-футболу «Золота осінь» присвячений Дню захисника України. 

Змагалися футболісти 2004 року народження та молодші з навчально-виховних закладів Березівської об’єднаної територіальної громади. Турнір проходив за коловою схемою. Всі команди показали цікаву, технічну гру. 

В останньому турі змагань, маючи по чотири очка, у боротьбі за перемогу зійшлися футболісти Шевченківського та Слоутського НВК. Гра закінчилась з рахунком 0:0. У серії пенальті наші спортсмени і били влучно і у результаті стали переможцями турніру, а у шевченківців – срібло змагань. Третіми стали учні Первомайського НВК, здолавши з рахунком 1:0 команду Березівської школи.
 

Закінчились змагання чудовим настроєм учасників та нагородженням команд. Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Ліана Мирошниченко привітала команди, подякували всім за цікаву, захоплюючу гру і нагородила учасників турніру. Команда-переможець отримала кубок, а призери змагань нагороджені грамотами, медалями відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради.