Випускний у 9 класі

10.06.2016 14:04

У п’ятницю 10 червня 2016 року в актовому залі Слоутського НВК відбувались урочистості з нагоди вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту учням 9 класу.

10 учнів в цей день стали справжніми випускниками. Один з них, це – Гриценко Вадим отримав свідоцтво з відзнакою. Також практично всі отримали Грамоти за активне громадське життя і призові місця у спортивних змаганнях.

Директор НВК Андрій Петрович Гриценко вручив учням їх перші навчальні документи. Більшість учнів (шість) виявили бажання і далі навчатись у стінах своєї Альма-матер Слоутському НВК.

Перша вчителька Світлана Володимирівна Огієнко, класні керівники Максим Юрійович Худан та Віктор Миколайович Шевченко говорили про шкільні роки уже колишніх дев’ятикласників.

Від батьків випускників виступили з словами вдячності Оксана Володимирівна Верьовка – голова батьківського комітету НВК.

Учні школи та вихованці ДНЗ «Волошка» під керівництвом педагога-організатора Ларисис Миколаївни Леввченко, вчителя музики Сергія Олександровича Довгополого та керівника гуртка Юлії Вікторівни Сачко на урочистому святі продемонстрували свої кращі номери художньої самодіяльності. 

Більше ФОТО vk.com/album-57555412_232538863