Відсвяткували!

30.05.2015 10:52

Як і в усіх школах України в Слоутському НВК у пятницю 29 травня 2015 оку відбулось свято ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Через зливу та неприємний холод і вітер свято проходило в актовому залі. Однак це ще більше зблизило нас усіх: і вчителів, і батьків, і учнів, і гостей свята. 

Директор НВК поздоровив усіх із закінченням 2014/2015 навчального року,  і побажав гарного відпочинку і оздоровлення на канікулах. 

Він вручив Грамоти і Подяки кращим учням НВК. Також батьки, діти яких відвідували всі заняття отримали Подяки. 

Учні 5-8 та 10-го класів також  отримали солодкі призи за активний догляд своїх ділянок на шкільному городі. 

Призерів районних олімпіад та мистецьких конкурсів нагородила методист районного методичного кабінету О.О.Голуб. Ольга Олексіївна також вручила приз в номінації "ОЛІМПІАДНИК РОКУ-2015" учню 8-го класу Гриценку Вадиму. 

НАЙРОЗУМНІШИМ УЧНЕМ вже вчетверте поспіль став Осокін Владислав. З рук колишнього директора Віктора Яковича Левченка він отримав приз.

Директор ТОВ "АФ ім. Чапаєва" холдингу "Росток" Галина Петрівна Шутко вдруге привітала з перемогою у номінації "ВІДКРИТТЯ РОКУ" девятикласницю Маринченко Наталію та вручила їй приз. 

Також вітали вчителів, учнів та батьків на святі Слоутський сільський голова Галина Василівна Прилуцька та депутат районної ради, клишній директор НВК Микола Володимирович Шутко. 

Багато уваги приділяли нашим випускникам - десятьом одинадцятикласникам. Про це говорила перша вчителька Світлана Володимирівна Огієнко, а від батьків Ніна Василівна Андросенко.  

Завершився 46 навчальний рік у приміщенні НВК та 146-й загалом у Слоуті.  Попереду - випускний для учнів 11-го класи, три ДПА - для девятикласників і канікули!

Більше ФОТО за посиланням: vk.com/album-57555412_216072910