Всіх вітаємо із Днем закоханих!

14.02.2015 10:37

За легендою, християнський священик Валентин жив за часів імператора Клавдія II Готського (III ст. від Р. Х.) й поруч з основним покликанням займався природничими науками та медициною.

Войовничий імператор Клавдій нібито вважав, що сім'я заважає солдатам воювати за імперію і видав едикт, яким забороняв воїнам одружуватися. Валентин, попри цей указ, продовжував таємно вінчати всіх охочих. За це його заарештували й ув'язнили під охороною офіцера, прийомна донька якого була сліпою. Священик оздоровив її, а опісля навернув на християнство батька й цілу родину. Довідавшись про це, імператор наказав відтяти йому голову, що й сталося 14 лютого.

У пятницю 13 лютого 2015 р. в НВК відбувся вечір присвячений цьому святу. Відповідальним за нього були учні 9 класу (класний керівник Шевченко В.М.) Він почався змаганням команди хлопців та дівчат в яких виграли представниці прекрасної статі. 

 

Потім в конкурсі поєднання сердець і хлопці, і дівчата 6-11 класів обєднались в пари. В ході змагань у фінал вийшли Стеценко Анастасія та Сорбат Артем (обоє 7 клас), девятикласники Багута Дмитро та Маринченко Наталія, а також найстарші - Буцик Ірина та Андросенко Євген. Остання пара і стала переможцем вечора. 

 

Більше ФОТО за посиланням: