Вшанували учасників бойових дій АТО

13.10.2015 15:29

В переддень нового державного свята ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ в Слоутському НВК відбулась зустріч учнів та педагогічного колективу із слоутчанами - учасниками бойових дій в антитерористичній операції 2014-2015 років та мобілізованими до лав Збройних Сил України. 

Сам захід було проведено в залі Слоутського сільського Будинку культури за участі першого заступника голови Глухівської РДА Володимира Григоровича Картавого та депутата Глухівської районної ради Івана Петровича Кравченка. 

Учасники АТО (Андрій Олександрович Василенко, Микола Вікторович Волков, проавоохоронець Микола Володимирович Багута), мобілізованого Віктор Михайлович Сачко),  які отримували найбільше привітань, поділились з присутніми спогадами про участь у бойових діях. 

Директор НВК Андрій Петрович Гриценко привітав захисників України з державним святом та розповів про значну патріотичну роботу, яка ведеться останніми роками у навчальному закладі. 

Учні НВК подарунками, гарними словами та номерами художньої самодіяльності привітали героїв АТО з великим святом України.