Взяли участь в тренінгу

13.05.2016 18:09

Вчителі Слоутського НВК Віталіна Григорівна Лазаренко та Оксана Петрівна Лихошапка у пятницю 13 травня 2016 року взяли участь у Тренінговій програмі формування життєвої моделі молоді "Кіно тренінг". 

Нагадаємо, що тренінгова програма формування життєвої моделі молоді «Кіно тренінг» – це проект, що виграв грант від Сумсської обласної ради у березні 2016 року. 

Його метою є популяризація соціальних цінностей, формування алгоритму поведінки молоді в складних життєвих ситуаціях дорослого життя, засновані на яскравих сценаріях зрозумілих та цікавих для спостерігачів-учасників художніх фільмів. Не останнім по важливості фактором є пропаганда здорового способу життя. Все це стає можливим завдяки принципу інтелектуальної змагальності команд під час показу художніх фільмів і проведення публічних дискусій на важливі соціальні теми з оцінкою та рейтинговою фіксацією командної та особистої успішності участі в заходах проекту. Важливим є створення умов безпечного, комфортного інтелектуального розвитку молоді з одночасним соціальним навантаженням. 

В конференц - залі готелю "Європа" планується проведення кіно-тренінгів для груп учасників з різних навчальних закладів та молодіжних колективів Глухівщини. Контроль за головною конструктивною відповідністю формату «кіно тренінг» забезпечуватиме дипломований спеціаліст фаховий тренер. Функціонування проету передбачає участь 250 учасників з 11 закладів протягом 9 місяців.