З 70-річницею Перемоги

08.05.2015 09:08

Шановні учителі та учні, батьки! 

Дорогі ветерани та учасники АТО!

Прийміть найщиріші  вітання  з Днем пам’яті та примирення, а також 70-ю річницею Перемоги над нацизмом у Європі!
Рівно 70 років тому завершилася Друга світова війна, що сколихнула увесь світ. Ми перемогли ворога, який напав на нашу землю. Ця Велика Перемога – Перемога наших батьків, дідів, наших героїчних мам і бабусь, наших предків – наша Перемога, адже в кожній родині є ті, хто пішов на фронт боротися за незалежність своєї  країни. 
Сьогодні ми вклоняємося воїнам – переможцям над нацизмом, нинішнім захисникам Вітчизни, які своїми мужніми вчинками утверджують спадкоємність українських традицій у прагненні до волі. 
Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українського народу була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднані нації. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, – завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні. І ми, як і тоді, хвилюємося за свою Батьківщину,  своїх близьких, і всім серцем хочемо миру.
У ці дні ми вшановуємо пам’ять людей, завдяки яким отримали можливість жити і ростити дітей, радіти сонцю і життю. Вічна їм пам’ять!

Дорогі наші ветерани, великого щастя, здоров’я, оптимізму та активного довголіття! Нехай у Ваших родинах панує злагода і спокій. 
І усім нам – миру та злагоди!

Детальніше тут: https://gritsenko-andrij-petrovich.webnode.com.ua/