Загальношкільні батьківські збори

16.04.2015 12:48

У середу 15 квітня в актовому залі НВК були проведені загальношкільні батьківські збори. 

Перед батьками виступили керівники НВК та представники Глухівського міського відділу внутрішніх справ.

Так оперуповноважена сектору кримінальної міліції у справах дітей Глухівського МВ УМВС України в Сумській області Крістіна Олександрівна Демченко розповіла батькам про особливості виховання сучасних дітей та наслідки які можуть бути в результаті порушення неповнолітніми закону. Також вона наводила приклади із своєї практики правоохоронця. 

Вела батьківські збори голова батьківського комітету Оксана Володимирівна Верьовко. Вона розповіла про склад батьківського комітету та результати засідання ради батьківського комітету до якої входять по одному представнику від кожного класу та групи ДНЗ "Волошка".

Директор НВК Андрій Петрович Гриценко розповів батькам про організоване закінчення 2014/2015 навчального року та заходи із забезпечення життєдіяльності Слоутського НВК.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Ірина Олександрівна Тюльпа довела до присутніх стан справ із відвідуванням учнями школи.

Заступник директора з виховної роботи Лариса Миколаївна Левченко розповідала про особливості патріотичного виховання сучасних дітей. Вона звернула увага на необхідність відновлювати українські народні традиції, носіння одягу. Крім того, розповіла про роботу учнів-волонтерів, які співпроацюють з учасниками АТО та мобілізованими земляками.